BIDSTOND

Verhalen en gebedspunten

Als we aan vervolgde christenen vragen wat we voor hen kunnen doen, zeggen ze vrijwel altijd: “Bid voor ons!”

Als we bidden voor onze vervolgde broeders en zusters, dan kan dat groot effect hebben. Zo werd eens een vrouw middenin de nacht gewekt door de Heilige Geest, om te bidden voor een gevangene voor Rusland. Jaren later kwam ze erachter wat het antwoord op haar gebed was: de gevangene voor wie gebeden werd, had het ontzettend koud. Op het gebed van zijn zuster in Christus was het alsof er een warme deken om zijn schouders werd gelegd en hij voelde zich dankbaar voor Gods aanwezigheid en zorg.


Tijdens dit weekend willen we jullie vragen om NON-STOP te bidden voor onze broers en zussen in landen waar vervolging plaats vindt. hieronder vindt je verschillende verhalen , gebedspunten en video's van uit de vervolgde kerk. Zo willen we je inspireren om gericht te bidden.

Je vindt de gebedspunten en video's op deze website of via de onderstaande knoppen.

Image by bill wegener

GEBEDSFOCUS 1: BURKINA FASO - OPEN DOORS

‘We hoorden overal om ons heen schoten.’

Image by Jase Bloor

GEBEDSFOCUS 2: AZIË - OMF

'Zend mij?!'

Image by Julie Ricard

GEBEDSFOCUS 3: BELGIË - GAVE VESTE

'Ik heb alles en ik ben niet zo gelukkig als zij…?'

Padina.png

GEBEDSFOCUS 4: IRAN - HVK

"Geef Jezus één kans!"

 
logo-maker-for-a-church-or-worship-templ

IK BELOOF TE BIDDEN!

 Tijdens dit weekend willen we jullie vragen om NON-STOP te bidden voor onze broers en zussen in landen waar vervolging plaats vindt. ​Hieronder kun je BELOVEN om TE BIDDEN en weten wij dat jij samen met honderden andere belgen bidt voor de verdrukte kerk. 

Bid jij mee?

GEEF JE NAAM EN E-MAIL OP ALS JIJ MEE BIDT!

 
mockup-of-a-box-placed-in-a-minimalistic

De vervolgde kerk voor jong en oud.

HET COMPLETE PAKKET 'EEN IN HEM'

Download het hele pakket met getuigenissen, verhalen, gebedspunten en video's van uit de vervolgde kerk, en dit voor verschillende leeftijden. U vindt dit pakket hier terug op de website, een pakket voor jong en oud. Zo willen we u en uw gemeente inspireren en uitdagen om één lichaam van christus te zijn.