WELKOM!

OMF | Open Doors | Hulp een de Verdrukte Kerk | 4e Musketier | Gave Veste

Met vijf organisaties organiseren we van 5 tot 7 februari 2021 een weekend voor de Vervolgde Kerk. Tijdens dit weekend voorzien wij een pakket met getuigenissen, verhalen, gebedspunten en video's van uit de vervolgde kerk, en dit voor verschillende leeftijden.


U kunt dit pakket gratis verkrijgen op deze website, een pakket voor jong en oud. We komen ook graag langs in uw gemeente, kring of jeugdavond voor een presentatie zowel digitaal als fysiek. Zo willen we u en uw gemeente inspireren en uitdagen om één lichaam van christus te zijn.

Wilt u of uw gemeente graag meedoen? Schrijf je dan in via het onderstaande formulier!

CUS1708EG_0139_12-Dec_pub.jpg
 

ENKELE REACTIES NA VORIG JAAR

“We hopen dat dit jaarlijks terugkomt.”

“Bidden voor onze vervolgde broeders en zusters is noodzakelijk”

“Een mooi initiatief met verzorgde uitwerkingen, een thema die aan bod moet komen in de kerk“

 
Foto 6.jpg

SCHRIJF JE NU GRATIS IN!

Wilt u of uw gemeente graag meedoen?

Schrijf je dan nu gratis in voor het themaweekend van de vervolgde kerk en blijf op de hoogte! Na uw registratie krijgt u dit najaar de nodige materialen en begin 2021 relevante updates.

Bedankt voor de inzending!

 
CUS1901AU_0059_pub.jpg

GEHEIME GELOVIGEN?!

Het thema in 2021 zal zijn: Geheime gelovigen: Onschuldig als een duif, sluw als een slang. Hoe kunnen we als geheime gelovigen functioneren in een niet-christelijke maatschappij? Een thema dat ons meer dan ooit verbindt met de Vervolgde Kerk.

 

CONTACTEER ONS

Wilt u ons uitnodigen? Hebt u een vraag of opmerking? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We appreciëren uw feedback enorm. Alvast bedankt voor uw betrokkenheid.

  • Facebook

Bedankt voor de inzending!

 
Logos samen.png